Blog

HomeBlogThe story about Alice and the rabbit

The story about Alice and the rabbit

2015.

De zaak die ik samen met mijn man run, loopt goed en mijn rol verandert stelselmatig. Van alles zelf doen naar delegeren aan geweldige medewerkers. Meer tijd dus voor strategische stappen en alles wat daarbij komt kijken. Een deel daarvan is de rebranding van Berno Vastgoed. Oh, wat vind ik dat fijn! En hoe leuk zou het zijn om onze eigen publiciteit te kunnen ontwerpen?
Bovendien ben ik al langer op zoek naar een manier om de creativiteit die ik vroeger via de kunstacademie op de wereld kon loslaten terug te reanimeren. Ik start vervolgens met de opleiding Grafische Vormgeving in Antwerpen en besef al heel snel dat ik een doosje heb geopend dat ik maar heel moeilijk meer zou kunnen sluiten. De passie is er, vollenbak.

Ik moét hier iets mee doen.

Net zoals Alice in Wonderland ben ik in een hele nieuwe en creatieve wereld terechtgekomen waar ik niet wist waar eerst kijken en te beginnen.

Mijn passie voor taal en typografie kan ik helemaal verenigen met vorm en kleur. Beelden die spreken.

Vanaf juni start ik dus officieel als grafisch vormgever. Ontwerp op maat voor gelegenheidsdrukwerk of een logo met bijpassende huisstijl voor je bedrijf.
Daarnaast wordt er een bijhorende (online) shop met mooie papierwaren en DIY-materiaal gelanceerd en komen er gezellige workshops aan.

Workshops om even te onthaasten, en die toegankelijk zijn voor iedereen. Workshops waar mensen in functie van hun eigen mogelijkheden en met een minimum aan voorbereiding creatief aan de slag kunnen gaan.

Want net zoals Alice hebben we allemaal te maken met verschillende konijntjes die elke dag keihard aan onze mouw trekken met een grote klok in de hand, schreeuwend dat er geen tijd meer is.
Herkenbaar? Jep.

Binnenkort meer hierover. Veel meer.

Liefs, Tinneke

POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe workshops, producten en nieuws over Alice?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief