Over Alice

HomeOver Alice

The story about Alice and the rabbit

 

 

Achter Hello Alice schuilt grafisch ontwerper Tinneke, getrouwd met Dries en mama van 3 geweldige mini’s.

Hello Alice ontstond vanuit de droom om een heel fijn plekje te creëren waar mensen samen kunnen genieten van een creatief moment.

Workshops om even te onthaasten, en die laagdrempelig zijn voor iedereen.
Een plek waar het leuk vertoeven is, als creatief alternatief voor die afspraak met de gymzaal.

Hello Alice als creatieve hotspot, waar je naast de workshops ook zelf aan de slag kan met je Do It Yourself – projecten via onze online shop, en je een beroep kan doen op Tinneke voor het grafisch ontwerp van gelegenheidsdrukwerk of een logo en huisstijl voor je bedrijf.

Bij Hello Alice kan je dus op 3 niveaus je gading vinden:

Do it with Alice  – Workshops

Een platform voor creatieve workshops waar je terecht kan voor allerhande workshops met allemaal dezelfde gemeenschappelijke eigenschap; namelijk met kleine, eenvoudige ingrepen je dagelijkse leven een stukje vrolijker maken.

Het is een behoorlijke uitdaging om elke dag je werk, je huishouden, je lief, de zorg voor je kinderen, familie- en vriendschapsbanden, sportambities en gezondheidsvoornemens te combineren.
Laat staan dat er nog tijd of energie rest om vrolijk cupcakes te bakken of te bedenken hoe je de meest originele verjaardagstraktatie voor je kind dit jaar weer gaat aanpakken.

Jammer, want die creatieve details maken je leven zoveel leuker.
Maar hoe trek je als jonge ouder of workaholic tijd uit voor jezelf en voor die geweldige ‘details’? In de kunstacademie word je vaak al meer dan 8u per week in de les verwacht, een no-go voor de meesten onder ons. En dan maar zelf wat aan de slag gaan tussendoor… Let’s face it, dat komt er gewoon niet van.

Alice wil deze leemte graag vullen. Met ons platform voor creatieve workshops bieden we op een zeer laagdrempelige manier tijd voor jezelf aan. Tijd om je dagelijkse leven op een leuke en gezellige manier te pimpen.
Tijd om andere mensen te leren kennen of om gezellige momenten door te brengen met die vriendin die je al veel te lang niet zag. Workshops die keer op keer een praktisch antwoord bieden op alledaagse gebeurtenissen die een leuke twist verdienen.

Want net zoals Alice in Wonderland hebben we allemaal te maken met verschillende konijntjes die elke dag keihard aan onze mouw trekken met een grote klok in de hand, schreeuwend dat er geen tijd meer is.

Herkenbaar? Jep.

Do It Yourself – online shop

In de online shop van Alice kan je terecht voor leuke papergoods, creatieve musthaves en DIY-producten. Ga je na (of los van) een workshop graag zelf verder aan de slag, dan vind je in onze shop alles wat je daarvoor nodig hebt.
Alle producten zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd en getest zodat je niet meer hoeft uit te vissen wat prijs- het beste materiaal is. Zo hoef je zelf niet meer te kiezen tussen 64 winkels met 12000 verschillende producten en kan je direct en zonder enige voorbereiding aan de slag.

Do it, Alice – grafisch ontwerp op maat

Hecht je belang aan een mooi ontwerp dat jouw unieke gelegenheid helemaal weergeeft zoals jij het wil maar ontbreekt de tijd of de kennis om er iets moois van te maken?

Tinneke maakt er haar erezaak van om in je hoofd te kruipen en op die manier je gelegenheidsdrukwerk of logo en huisstijl zo weer te geven zoals jij het gedroomd had.

 

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe workshops, producten en nieuws over Alice?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief