NIEUWS!

Liefste Hello Alice lovers. Ik heb nieuws voor jullie. Ondertussen zijn we twee jaar verder. Wat gestart is als een ‘leuk zijprojectje’ is al snel geëxplodeerd tot een geweldig toffe bloeiende onderneming. En daar ben ik fier op. Het is duidelijk dat Londerzeel niet te klein is voor een creatieve hotspot. Hello Alice is ontstaan vanuit de droom om een heel fijn plekje te creëren waar mensen samen kunnen genieten van een creatief moment. Workshops om even te onthaasten, en die laagdrempelig zijn voor iedereen.
Drie jaar lang heb ik getimmerd aan mijn eigen Alice in Wonderland, een plekje waar het zalig is om te ‘zijn’.
De honderden mensen die ondertussen een fijne avond beleefden hebben het me ongetwijfeld horen vertellen: ik ben ook een maatschappelijk werker. Het is altijd mijn ideaal plaatje geweest om mijn twee passies te combineren. Mijn eigen creatieve uitlaatklep, en daarnaast een job waarbij ik deel kan uitmaken van een groter geheel en die mij de kans biedt om heel concreet mijn steentje bij te dragen aan onze samenleving. Dat maatschappelijk engagement is voor mij heel erg belangrijk.

👉👉👉Schoon inleiding, maar hier is dus het nieuws:

Ik heb de fantastische kans gekregen om als vrijetijdsconsulent voor de gemeente Londerzeel aan de slag te gaan. Wat ik nu op kleine schaal doe mag ik op het vlak van jeugd, cultuur en sport gaan doen voor de gemeente waar ik zo graag woon. Mee aan het beleid timmeren, mee leuke laagdrempelige projecten op poten zetten om mensen te verbinden… Volgens mij helemaal mijn ding en compleet in het verlengde met wat ik nu zo graag doe.

⚡️ ⚡️ ⚡️ Geen paniek!

Voor jullie zal er weinig veranderen. ‘s Avonds geven we gewoon nog met even veel passie workshops. Hebben jullie de workshops voor de komende tijd trouwens al gezien?😁
De winkel zal vanaf deze week dus wel gesloten zijn op woensdag. Wel kan je natuurlijk nog steeds een bestelling in de webshop plaatsen en kiezen voor verzending of afhalen op afspraak in Malderen, zoals we het voorbije anderhalf jaar tewerk gingen. En uiteraard is er altijd de private shopping na de workshop en zijn er onze vaste shopdagen (denk maar aan 1 mei, de feestdagen…)

Zo, open zoals ik ben wilde ik dit toch heel graag met jullie delen.

Enneuh… Volg je hart, dat klopt altijd.♥️

Liefs,

Tinneke

POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe workshops, producten en nieuws over Alice?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief