Vrije workshop: naaicafé

Laden Evenementen

Vrije workshop: naaicafé

  • december 18, 2018

  • 19:00 - 22:00

  • €15

    Kopen

Niveau 2: enige ervaring vereist

 

DE WORKSHOP:

Tijdens deze workshop kan je je eigen projectje meebrengen naar de workshopruimte van Alice. Machines en inspiratie worden voor jullie voorzien, alsook de professionele begeleiding van Katia van Kaffee Retouché. Je kan je eigen stof meebrengen, of stof naar keuze aankopen. Je werkt op je eigen tempo aan je zelfgekozen project. Heb je een vraag? Katia staat je bij met raad en daad. Ideaal om een avondje met vriendinnen te naaien en toch de mogelijkheid om terug te vallen op de deskundigheid van Katia.

Mensen die geen ervaring hebben worden gevraagd om eerst de beginners workshop te volgen alvorens een eigen project te starten in het naaicafé.

PRAKTISCH:

Tijdens deze workshop kan je gebruik maken van het machinepark.Indien er gebruik wordt van de eigen machine dit bij inschrijving vermelden a.u.b.

Aan deze workshop kunnen 8 personen deelnemen, dit om iedereen de individuele begeleiding te kunnen geven die hij of zij nodig heeft. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan. De workshop gaat door in de workshopruimte van Alice, Handelsstraat 61 te Malderen. De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen, en er kan ingeschreven worden tot de dag voor de workshop.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

DUUR:

Deze workshop duurt ongeveer 3u.

WORKSHOPGEVER:

Deze workshop wordt gegeven door Katia Potums, girlboss van Kaffee Retouché. In deze gloednieuwe zaak kan je terecht voor al je retouches en oplossingen op maat voor al je textielartikelen. Van kindsbeen gefascineerd door het maken van kleding, studeerde ze verder in de richting creatie en mode en werkte nadien de opleiding modetechnologie af. Katia liep stage bij Caroline Biss en heeft al een ruime ervaring in het geven van workshops.  Na haar studies werkte ze een tijd als kwaliteitscontroleur bij Caroline Biss. Een heel boeiende job, maar de drang om zelf creatief met haar handen bezig te zijn was te groot. Deze ambitieuze dame zette de stap naar het zelfstandige leven en zo werd Kaffee Retouché geboren. Een workshop bij Katia staat garant voor kwaliteit!

 

Wie zijn aanwezig

7 personen hebben zich aangemeld voor Vrije workshop: naaicafé

  • Stevens Nel
  • Griet van Belle
  • Anne Altenberg
  • GERDA HEYVAERT
  • Jaklien Van Malderen

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.