Workshop skin care

Laden Evenementen

Workshop skin care

  • mei 5, 2018

  • 09:30 - 11:30

  • €40

    Kopen

Of je nu into make-up bent of eerder gaat voor puur natuur, de juiste huidverzorging blijft de basis van een gezonde (en daardoor mooie) huid.

Van het reinigen en verzorgen ‘s morgens vroeg tot je huidverzorgingsroutine voor het slapen gaan. Wanneer je je het beste scrubt en hoe lang je masker mag inwerken op de huid. Dit alles bekijken we samen tijdens de workshop skin care. Stap voor stap gaan we de huid verzorgen en natuurlijk mag een masker ook niet ontbreken!  

 

DE WORKSHOP:
Samen met Aukelien leer je stap voor stap hoe je je gelaat het best verzorgt:

-reinigen van het gelaat
– lotion
– peeling
– masker
– dagcreme
– oogcreme
– serum

 

Alles aangepast aan elk huidtype. Vanaf nu weet je wat een goede gelaatsverzorging inhoudt!


PRAKTISCH:
De workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61.

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle producten worden voor jou voorzien. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen aan de slag te gaan. Aan deze workshop kunnen 8 personen deelnemen, dit om iedereen de nodige individuele begeleiding te kunnen geven.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.


DUUR:
Ongeveer 2 uur.

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.

DE WORKSHOPGEVER:
Deze workshop wordt gegeven door Aukelien Van Ransbeeck, girlboss van Aukelien Nails & More.  Aukelien is gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en gellak. Daarnaast kan je bij haar terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, Make-up, spray tan, wimperlifting en wimperextensions. Aukelien Nails & More is gevestigd in Malderen, Handelsstraat 72. Meer info op www.aukelien.be

 

 

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.