VOLZET! Smokey feest make-up workshop!

Laden Evenementen

VOLZET! Smokey feest make-up workshop!

  • december 9, 2018

  • 10:00 - 12:30

  • €40

    Kopen

DE PERFECTE WORKSHOP MET DE FEESTDAGEN IN HET VOORUITZICHT!

Heb je moeite met het creëren van een stijlvolle glamourlook? Eindigt elke poging om een smokey-eye te zetten in panda-ogen? Of volgde je de eerste make-up workshop en ben je op zoek naar een vervolgcursus?  Dan is deze workshop ideaal voor jou! Let op, je hoeft geen basiskennis te hebben om deze workshop te kunnen volgen. We voorzien voor iedereen voldoende persoonlijke begeleiding om stap voor stap tot een mooi eindresultaat te komen.

DE WORKSHOP:
Elk gezicht heeft een andere aanpak en persoonlijke make-up nodig. Make-up kan de sterke kanten accentueren en de mindere kanten weer gaan camoufleren. Door het gebruik van de juiste materialen en kleuren die bij jou passen krijgt je gezicht nog meer uitstraling. Je maakt kennis met de producten en de juiste volgorde bij het gebruik ervan. In deze workshop leer je alles over feestelijke make -up.

Vervolgens komen volgende zaken aan bod:

  • smokey eyes (van zacht tot heel intens)
  • De mogelijkheden van oogschaduw
  • eyeliner
  • het kleuren van de lippen


PRAKTISCH:
De workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61.

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle producten worden voor jou voorzien. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen aan de slag te gaan. Aan deze workshop kunnen 8 personen deelnemen, dit om iedereen de nodige individuele begeleiding te kunnen geven.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.


DUUR:
Ongeveer 2,5 uur.

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.

DE WORKSHOPGEVER:
Deze workshop wordt gegeven door Aukelien Van Ransbeeck, girlboss van Aukelien Nails & More.  Aukelien is gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en gellak. Daarnaast kan je bij haar terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, Make-up, spray tan, wimperlifting en wimperextensions. Aukelien Nails & More is gevestigd in Malderen, Handelsstraat 72. Meer info op www.aukelien.be

 

 

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.