VOLZET! Make-up workshop!

Laden Evenementen

VOLZET! Make-up workshop!

  • september 29, 2019

  • 09:30 - 11:30

  • €40

    Kopen

Kent make-up ook nog veel geheimen voor jou en ben je benieuwd wat het met jou kan doen?  In deze workshop maak je kennis met de voordelen van een vleugje make-up, aangepast aan jouw gezicht, stijl en persoonlijkheid!

DE WORKSHOP:
Elk gezicht heeft een andere aanpak en persoonlijke make-up nodig. Make-up kan de sterke kanten accentueren en de mindere kanten weer gaan camoufleren. Door het gebruik van de juiste materialen en kleuren die bij jou passen krijgt je gezicht nog meer uitstraling. Je maakt kennis met de producten en de juiste volgorde bij het gebruik ervan.

Vervolgens komen volgende zaken aan bod:

  • Het camoufleren van oneffenheden en donkere kringen aan de hand van een goede fond de teint en concealer;
  • Contouren van het gelaat;
  • Expressie van de ogen a.d.h.v. oogschaduw, eyeliner en mascara;
  • Aanzetten van de wenkbrauwen;
  • Afwerken van de lippen met lipstick of lipgloss


PRAKTISCH:
De workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61.

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle producten worden voor jou voorzien. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen aan de slag te gaan. Aan deze workshop kunnen 8 personen deelnemen, dit om iedereen de nodige individuele begeleiding te kunnen geven.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.


DUUR:
Ongeveer 2 uur.

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.

DE WORKSHOPGEVER:
Deze workshop wordt gegeven door Aukelien Van Ransbeeck, girlboss van Aukelien Nails & More.  Aukelien is gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en gellak. Daarnaast kan je bij haar terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, Make-up, spray tan, wimperlifting en wimperextensions. Aukelien Nails & More is gevestigd in Malderen, Handelsstraat 72. Meer info op www.aukelien.be

 

 

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.