VOLZET! Workshop nude make-up

Laden Evenementen

VOLZET! Workshop nude make-up

  • april 7, 2019

  • 09:30 - 11:30

  • €40

    Kopen

Je bent niet zo’n fan van te opvallende make-up en fel aangezette lippen maar je wil toch fris en uitgerust voor de dag komen zonder dat het teveel opvalt dat je bent opgemaakt?
Dan leer je vandaag alles over het aanbrengen van naturelle make-up!

We dromen er allemaal van om ‘s morgens met een stralende en egale huid wakker te worden. Het is een cliché maar daarom niet minder waar: je huid verzorgen is het belangrijkste onderdeel van je make-up! Hierna gaan we samen aan de slag om je troeven extra in de verf te zetten en de minpuntjes te verdoezelen. Het eindresultaat is een frisse make-up die je laat stralen en die toch natuurlijk oogt.


PRAKTISCH:
De workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61.

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle producten worden voor jou voorzien. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen aan de slag te gaan. Aan deze workshop kunnen 8 personen deelnemen, dit om iedereen de nodige individuele begeleiding te kunnen geven.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.


DUUR:
Ongeveer 2 uur.

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.

DE WORKSHOPGEVER:
Deze workshop wordt gegeven door Aukelien Van Ransbeeck, girlboss van Aukelien Nails & More.  Aukelien is gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en gellak. Daarnaast kan je bij haar terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, Make-up, spray tan, wimperlifting en wimperextensions. Aukelien Nails & More is gevestigd in Malderen, Handelsstraat 72. Meer info op www.aukelien.be

 

 

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.