Houten juwelen maken

Laden Evenementen

Houten juwelen maken

  • oktober 21, 2019

  • 20:00 - 22:00

  • €40

    Kopen

Hou je van geometrische vormen en leuke kleurtjes? Wil je graag een hip juweeltje maken die bij een specifieke outfit past?
Of wil je iemand verrassen met een zelfgemaakt cadeautje? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. Deze workshop is het ideale moederdagsgeschenk. Fijn om als cadeautje af te geven of juist om samen te komen maken. 

DE WORKSHOP:
Eerst maken we kennis met de basisprincipes van kleurenleer. Vervolgens wordt er op papier een ontwerpje gemaakt van onze juweeltjes, om uiteindelijk aan de slag te gaan met verf en penseel om de houten vormen te pimpen tot unieke accessoires.

Inbegrepen in de workshop:

– 2 uur knutselplezier en een explosie aan creativiteit.
– Je kiest 2 juweeltjes uit om te maken en krijgt hierbij de nodige onderdelen ter beschikking. Er is een ruime keuze tussen ringen, oorbellen of halskettingen.
– 1 juwelendoosje als verpakking naar keuze.

Optioneel:

– Extra juweeltjes om te maken tijdens de workshop.
– Aankoop extra juweeltjes om thuis te maken.
– Geschenkverpakking.

PRAKTISCH:
Deze workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61.
Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop.
Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

DUUR:
ongeveer 2 uur

VOOR WIE?
Deze workshop is voor iedereen geschikt (vanaf 16 jaar). Er wordt steeds met kleine groepen gewerkt om voldoende persoonlijke begeleiding te garanderen.

DE WORKSHOPGEVER:
“Fotografe Astrid Bultijnck van I Shoot you is een echte creatieve duizendpoot. Onder de naam Histoire à Toi werkte ze in het verleden al heel wat gepersonaliseerde ideetjes uit, voornamelijk met foto’s. Nu deelt ze graag haar kennis met jullie in haar workshops.

 

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.