Ontwerp & handletter je eigen kerstkaart!

Laden Evenementen

Ontwerp & handletter je eigen kerstkaart!

  • december 16, 2018

  • 10:00 - 11:00

  • €15

    Kopen

In deze mini-workshop ontwerpen we onze eigen kerstkaart! Maak kennis met alle mogelijkheden en technieken om een leuke kaart te creëren in een gezellige kerstsfeer. Bovendien ontvang je binnen de 2 werkdagen je gedigitaliseerd ontwerpje in je mailbox, klaar om je eigen kerstkaartjes te bestellen!

DE WORKSHOP:

Deze workshop is ideaal voor mensen die de beginnersworkshop volgden of al met handlettering bezig zijn (geweest). Uiteraard is het ook mogelijk om te komen zonder enige voorkennis! Er liggen voldoende boeken op tafel ter inspiratie en Tinneke geeft je een korte crash course compositie en letters vormen, om zo op een vlotte manier tot een leuk ontwerpje te komen.
Liever verschillende ontwerpjes laten digitaliseren? Dat kan zeker. Per extra ontwerpje komt er een meerkost bij van 5 euro. Hou je het bij eentje, dan blijft de prijs op 15 euro staan.
Maak je liever volledige handmade kaartjes? In de winkel is voldoende materiaal (blanco postkaartjes en alle soorten pennen die je je kan bedenken) om dadelijk aan de slag te gaan.

PRAKTISCH:

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle materiaal wordt voor jou voorzien. We werken met het juiste potlood, het juiste papier, de beste fineliner en gel- en brushpen.
Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop.
Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

DUUR:

1 uur

VOOR WIE?

Deze workshop is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar die houden van tekenen, taal en typografie en die graag  handletteren.
Aan deze workshop kunnen maximaal 11 personen deelnemen, dit om optimaal advies te kunnen geven over de technische uitwerking van je ontwerp.

DE WORKSHOPGEVER:

Tinneke Van Sande is grafisch vormgever en zot van typografie en taal. Een mooie tekst op een heel laagdrempelige manier vormgeven en op alles kunnen toepassen… Handlettering is de perfecte combinatie! Wanneer Tinneke aan het letteren is geslagen kan je haar heel ver weg vinden, ergens in een roze bubbel….:)


Liever een workshop op maat voor een exclusieve avond onder vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? Ingevuld als high tea party met sweets of net met feestelijke bubbels en apéro? De mogelijkheden zijn eindeloos.  Stuur een mailtje naar [email protected] en we werken samen een workshop op maat uit.

 

 

 

 

Wie zijn aanwezig

7 personen hebben zich aangemeld voor Ontwerp & handletter je eigen kerstkaart!

  • Nathalie Van Humskerke
  • Lieselot Coene
  • Els Cools

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.