Creative Christmas *Kersthopping met gratis mini-workshops gift wrapping*

Laden Evenementen

Creative Christmas *Kersthopping met gratis mini-workshops gift wrapping*

  • december 19, 2019

  • 19:00 - 22:00

  • Gratis

    Kopen

Op donderdag 19 december kan je bij Hello Alice je laatste kerstcadeautjes komen inslaan. In onze winkel vind je de leukste cadeautjes, stationery met de mooiste bullet journals en planners, creatieve musthaves en het leukste DIY materiaal.

Maar we zouden Hello Alice niet zijn mochten we dat niet creatief willen aanpakken. Schuif aan bij onze gezellige workshoptafel en neem deel aan de gratis mini workshop gift wrapping. De cadeautjes die je in de pop-up koopt kan je ter plaatse in onze workshopruimte inpakken. We staan je met raad en daad bij en geven je de leukste tips om je cadeautjes leuk en origineel in te pakken. We maken onze eigen cadeaulabels en handletteren ze helemaal in kerststijl. Breng dus naast je aankopen die avond gerust al de cadeautjes die je reeds verzameld hebt van thuis mee, dan pakken we ze samen in!

——Deze mini workshop is gratis! ——

Enkel je cadeaupapier en toebehoren koop je aan in de shop.
Op die manier koop je exact wat je nodig hebt en weet je door de tips van onze pro perfect hoe en wat je gaat inpakken. Je gaat naar huis met je hoofd boordevol inspiratie en je prachtig ingepakte cadeautjes, klaar voor onder de kerstboom. Zo, nog iets wat je van je to do lijstje kan schrappen!

Alle leuke linten, touw en plakband staan op onze tafel en zijn voor iedereen gratis beschikbaar.

Cadeaupapier, stickers, cadeaulabels, krijtlabels, versieringen, veertjes, belletjes, kerstboompjes ter decoratie, washi-tape in kerstsfeer zijn allemaal in de shop te koop.

Om voldoende kwaliteit en ondersteuning te bieden vragen we aan alle geïnteresseerden in de workshop creatief inpakken om zich via deze weg te registreren.
Enkel shoppen? Ook dat kan natuurlijk! Voel je vrij om gezellig langs te komen voor de laatste pakjes, wij voorzien een lekker drankje!

Place to be: Handelsstraat 61, 1840 Malderen Van 19u-22u

!!! BELANGRIJK !!!

Dit is een kerstshopping met vrije toegang voor iedereen. Het is dus mogelijk dat er op het moment van jouw komst geen plekje vrij is aan de workshoptafel bij de miniworkshop. We voorzien een drankje tijdens het wachten en je kan ondertussen even snuisteren in de shop. Wanneer er een plekje vrij komt aan tafel kan er makkelijk doorgeschoven worden. Om het aantal deelnemers zo goed mogelijk in te schatten willen wij dan ook vragen om je gratis te registreren via onze website.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.