VOLZET! Botanical watercolor & more

Laden Evenementen

VOLZET! Botanical watercolor & more

 • april 16, 2019

 • 19:00 - 21:30

 • €39

  Kopen

In deze laagdrempelige workshop ontdek je de eindeloze mogelijkheden die ecoline (vloeibare waterverf) te bieden heeft. Je hoeft helemaal geen ervaring in het hand- of brushletteren te hebben om deze workshop te kunnen volgen.

Welke technieken komen er onder andere voorbij?

 • botanisch tekenen ( takjes, blaadjes, rozen, cactussen,…) met ecoline met een touch of gold
 • kleurverlopen en het blenden
 • tekst of illustraties uitsparen met masking fluid
 • galaxies maken
 • (botanisch) stempelen
 • werken met de aquabrush

Deze workshop is écht spelen, uitproberen en allerlei leuke technieken ontdekken. Voor deze cursus ging ik in de leer bij Martine Boere van Studio Suikerzoet, ondertussen al een bekendheid in haar vak met ondertussen enkele hand- en brushletteringboeken op haar naam!

 

PRAKTISCH:

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen, alle materiaal wordt voor jou voorzien, zodat je volop kan uitproberen en ondervinden wat voor jou het beste werkt.
Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan.
Inclusief glaasje cava!

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop.
Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

 

DUUR:

ongeveer 2,5 uur.


VOOR WIE?

Deze workshop is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar die houden van tekenen, taal en typografie en die de mogelijkheden van ecoline willen ontdekken.
Aan deze workshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen, dit om optimaal advies te kunnen geven over de technische uitwerking van je ontwerp.

 


Liever een workshop op maat voor een exclusieve avond onder vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? Ingevuld als high tea party met sweets of net met feestelijke bubbels en apéro? De mogelijkheden zijn eindeloos.  Stuur een mailtje naar [email protected] en we werken samen een workshop op maat uit.

 

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.