VOLZET! 3delige beginnerscursus start to sew: patroontekenen

Laden Evenementen

VOLZET! 3delige beginnerscursus start to sew: patroontekenen

 • mei 20

 • 19:00 - 22:00

 • €99

  Kopen

Niveau 1: beginners – geen ervaring vereist!

In deze driedelige cursus leer je de naaimachine stap voor stap kennen. Ideaal voor mensen die zich later inschrijven voor de workshop uit het tweede niveau zoals de jurk, sweater, rok, pantalon, mantel,..

DE WORKSHOP:

Deze driedelige lessenreeks is een must wanneer je de naaimachine beter wil leren kennen om nadien eindeloos naaiplezier te beleven.
Concreet:
je kiest zelf een eenvoudig kledingstuk uit een van de vele patroonboekjes die voorradig zijn (la maison victor, fibre mood, ottobre,..) Samen gaan we op zoek naar de juiste maat en passen het patroon aan indien nodig.

VOOR WIE:
Beginners, maar de stikmachine is je niet onbekend, (Ooit al eens gestikt, of aan zelfstudie gedaan, of de beginnerscursus bij Hello Alice gevolgd)

PRAKTISCH:
Inbegrepen in de prijs:

 • elastiek
 • drukknopen
 • papier
 • garen
 • gebruik machinepark (stikmachines)

Niet inbegrepen:

Stof is niet inbegrepen, maar kan wel via Kaffee Retouché aangekocht worden (bij bobby sewing met 10% korting.)

Data:

20/5
27/5
3/6

Aan deze workshop kunnen 6 personen deelnemen, dit om iedereen de individuele begeleiding te kunnen geven die hij of zij nodig heeft. Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan. Je gaat na deze lessenreeks naar huis je eigen zelfgemaakt kledingsstuk en een dosis inspiratie en goesting om thuis verder aan de slag te kunnen gaan. De workshop gaat door in de workshopruimte van Alice, Handelsstraat 61 te Malderen. De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen, en er kan ingeschreven worden tot 5 werkdagen voor de workshop.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop.
Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

DUUR:

Deze workshop duurt ongeveer 3u.

WORKSHOPGEVER:

Deze workshop wordt gegeven door Katia Potums, girlboss van Kaffee Retouché. In deze gloednieuwe zaak kan je terecht voor al je retouches en oplossingen op maat voor al je textielartikelen. Van kindsbeen gefascineerd door het maken van kleding, studeerde ze verder in de richting creatie en mode en werkte nadien de opleiding modetechnologie af. Katia liep stage bij Caroline Biss en heeft al een ruime ervaring in het geven van workshops.  Na haar studies werkte ze een tijd als kwaliteitscontroleur bij Caroline Biss. Een heel boeiende job, maar de drang om zelf creatief met haar handen bezig te zijn was te groot. Deze ambitieuze dame zette de stap naar het zelfstandige leven en zo werd Kaffee Retouché geboren. Een workshop bij Katia staat garant voor kwaliteit!

Wie zijn aanwezig

6 personen hebben zich aangemeld voor VOLZET! 3delige beginnerscursus start to sew: patroontekenen

 • Ann De Smedt
 • elke van linter
 • FAMKE COEN
 • Karen Remans
 • Ina Van Humbeeck

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.